Sari navigarea

  • În primul rând, tre sa ai bani; de preferat vreo 1k€, pentru că sub 250 nu prea găseşti, şi îţi cer plata cel puţin 2 luni în avans + una garanţie.
  • Pe urmă, iei site-urile de anunţuri imobiliare la rând, vezi pe care se updatează mai des, şi le ţii sub observaţie (F5 odată pe minut); nu are rost să te stresezi cu anunţurile cu cerinţe civilizate mai vechi de 10 minute, sunt deja date.
  • Preferabil e să poţi să te deplasezi rapid până la faţa locului, să ajungi să-l vezi înaintea altora şi să ai şi banii la tine.
  • Pe lângă ce cere apropritarul (alea minim 2+1 chirii), tre sa mai ai ceva bani şi pentru comisionul agenţiei (în general jumătate din chiria pe o lună).

Acu, basme cu persoane care au găsit garsonieră/apartament cu de toate, mobilat modern, etc cu sub 100$ am auzit şi eu, numai că tind să cred ca sunt legende. Lumea a înnebunit complet; ai să zicem că la mine e un sfert din salariu, ceea ce e rezonabil spre mult; da ce te faci cu ăia care câştigă 300 € pe lună? şi cum puii mei poţi să ceri 70k€ pe un apartament cât o garsonieră, la marginea oraşului unde mai că nu-ţi bate porumbul în geam? Mă rog, e prost ăla care dă, nu care cere, da totuşi… puţin bun-simţ n-ar strica.

One Comment

  1. Sabine,

    Daca gasesti ceva…sa ma anunti si pe mine. 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: