Sari navigarea

Fusei la Wurbe 8. Băui 4 beri. Mâncai pizza. Aflai că pe Tim nu l-a interogat SRI-ul pt un anunţ de-acum celebru. Vorbii niţel cu una din Cristinele de la Metropotam. Mă certai prieteneşte cu un copchil cu nume de personaj de desene animate (Andrei Gheorghe?) despre php & javascript & python & GWT (rămas fiecare la părerea de dinainte, ofc.). Jucai (luai bătaie la) fussball (fie conving managementu să cumpere aşa ceva, fie plec la Adobe :D). Şi, fiindcă cineva a râs de flash diffuser-ul meu:

Flash Diffuser. Eat this, Fong!

pun şi 3 poze (atâtea am făcut, în rest am fost ocupat cu bere, fussball, discuţii tehnice, făcut mişto de inşii cu mac, admirat programatoare simpatică, ocupată AFAICT, şi pt care sunt oricum prea aspie ca să aibă rost să mă stresez):

(da, am cam ars macu… it’s crap anyway :P; da, paharul de plastic (sau blitzu de la S9600, după câteva mii de poze, sau utilizatorul cu prea multă bere la bord) dă cam mult albastru (singura poză la care am umblat la curves e ultima); oh, well… până nu-l stric complet nu cumpăr altceva 😀 (ce de paranteze, zici că PS-ul ăsta e scris în Lisp)).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: