Sari navigarea

Nu prea am timp de citit, da m-am gândit că nu strică să fac provizii pentru eventualitatea în care ziua devine brusc de 48 de ore, aşa că am dat o fugă pe la Bookfest în ultima zi, ultima oră. Primul stop: standul Tritonic, unde speram să dau de Zully (care cică ar fi fost pe acolo azi) – e cu totul altă senzaţie când ştii cum arată oamenii în carne şi oase, n-a fost să fie… plecat de acolo cu seria Amber a lui Zelazny şi încă vreo 2 cărţi, plimbat încă vreo oră, timp în care am umplut rucsacul cu cărţi şi am cheltuit cam cât cheltuieşte un student pe mâncare în 2 luni. Din cauză de bani epuizaţi într-un final am ajuns să am de ales între Dostoievski şi Salman Rushdie (ales pe ultimul pentru eventualitatea în care se gândesc ale noastre autorităţi să-l interzică).

M-am plimbat cam peste tot, mi-au atras atenţia: Tritonic (multe cărţi, aspect de bibliotecă, oameni de treabă), Nemira (plăcut oferta, mai slabă ca la Tritonic dar ok, displăcut aspectul de supermarket), Humanitas (multe cărţi faine, relativ scumpe, impresie de tarabă de pe stradă), Polirom (multe cărţi faine, aspect de librărie, way overpriced). Marea dezamăgire a fost Teora, ştiam că au o colecţie SF bunicică şi speram să dau de ceva Asimov şi Arthur C Clarke, ţeapă, aveau doar cărţi pentru copii şi clasicele publicaţii super-scumpe pentru retarzii care cred că poţi învăţa un limbaj de programare sau un soft dintr-o carte. Câteva poze pe Flickr.

Într-un final am ajuns în pavilionul 13, unde lumea aştepta concertul Travka. Care concert a fost cel mai aproape ce ideea mea despre cum ar trebui să fie un eveniment de genul ăsta: sunet cristal, lumină bună, zero garduri între public şi formaţie, zero gorilieni, zero restricţii la făcut poze. Şi, gratis pe deasupra, ca să fie exact inversul concertului tipic din rromânia. Evident, am făcut poze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: